Geen producten (0)

 

 

 

 

 

 

Koffie op het werk

Koffie op het werk, vaak begint de werkdag met een lekkere kop koffie op het werk! Er is altijd wel een koffiemoment om bijvoorbeeld gewoon even bij te praten. Koffie verbindt en brengt mensen samen. Een goede kop koffie geeft ook energie. Aan het begin van je werkdag of even tussendoor. Koffie op het werk, eigenlijk drink je koffie op ieder moment van de dag, want goede koffie op het werk smaakt altijd. Koffie ontstaat door het vakkundig melangeren van koffiebonen van verschillende oorsprong. Elk land en plantage levert zijn eigen smaakvariant waarvan smaak en eigenschappen worden gecombineerd in het koffiemelange. Aan heerlijke koffie op het werk met een constante kwaliteit herken je ook het vakmanschap van de koffiebrander. Wil je heerlijke koffie op het werk? of drink je liever thee in plaats van koffie op je werk?  Geen probleem want wij van Kantineenzo.nl hebben alle warme dranken voor op je werk in onze webshop beschikbaar! Als je thuis ook graag de goede koffie drinkt, dan kan je deze koffie natuurlijk ook bij ons bestellen! 

Graag vertellen we je meer over koffie op het werk, want wij beginnen de dag met een goede kop koffie en vertellen je graag alles over de lekkerste koffie op je werk!

Een paar feitjes over koffie:

  • Gemiddeld drinken we per Nederlander zo’n 150 liter koffie per jaar.
  • Tijdens het branden van koffiebonen komen er meer dan 800 geur- en smaakstoffen vrij. Het is de manier van branden die mede zorgt voor het eigen karakter van elke koffie.
  • Werknemers stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de koffie op het werk. De belangrijkste criteria zijn smaak, geur en de hoe de koffie eruit ziet.
  • Koffie op het werk is bij voorkeur Espresso koffie

 

Kijk ook eens bij de verschillende koffiesoorten:

Douwe Egberts Cafitesse Smooth Roast 2x1,25 liter Douwe Egberts Cafitesse Smooth Roast 2x1,25 liter Douwe…
€ 111,29
1899 Koffiebonen Medium Roast Fairtrade 1kg 1899 Koffiebonen Medium Roast Fairtrade1kg 1899 Koffiebonen…
€ 21,80
6x1 kg
Douwe Egberts Fresh Brew Traditional 6x1kg Douwe Egberts Fresh Brew koffie Traditional 6x1kg Douwe…
€ 142,29
1899 Classic UTZ instant koffie 1899 Classic UTZ instant koffie 1899 Classic UTZ instant…
€ 15,09

Koffie op je werk

Dat is voor ons de belangrijkste vraag en daar hebben wij wel een antwoord op. Heb je snel en veel koffie nodig? of wil je graag kop voor kop verse koffie serveren of cappuccino drinken? Het feit is dat we elke dag en het liefst op ieder moment van de dag een heerlijk kopje koffie of thee willen drinken op het werk. Voor koffie op je werk hebben wij de koffie melanges voor geselecteerd in onze online shop!

Koffie is persoonlijk en de smaak van de koffie is natuurlijk het meest belangrijk. Dat wil je natuurlijk samen met je collega’s zeker weten. ”Hebben we een goede koffie op het werk? Vraag het aan onze koffiespecialisten  en we brengen graag een persoonlijk koffieadvies aan je uit! 

 

 

Koekje bij de koffie? 

Kies een heerlijk en duurzaam koekje bij de koffie uit ons ruime assortiment koekjes, een koekje bij de koffie maakt het koffiemoment compleet!

Hoppe Bonte Mix 6 soorten Hoppe Bonte Mix 6 soorten Hoppe Bonte Mix is een heerlijke…
€ 23,95
Hoppe Luxe Potpourri Mix Hoppe Luxe Potpourri Mix Hoppe Luxe Potpourri bestaat uit…
€ 26,55
Hoppe Stroopwafels mini Hoppe Stroopwafels mini Hoppe Stroopwafel mini. Een…
€ 25,45
Hoppe Variété mix Hoppe Variété Mix Hoppe Variété…
€ 22,45

 Espresso koffie op je werk - Kantineenzo.nl

Hoe herken je een espresso koffie?

Vers gezette espresso koffie herken je aan een mooie cremalaag, espresso komt voort uit Italië. Bij het maken van een espresso wordt de koffie onder hoge druk gezet. Door het zetten onder deze hoge druk van ongeveer 8-9 bar onstaat er een natuurlijke cremalaag op de koffie, deze wordt gevormd door de vers gemalen koffiebonen en is het bewijs van een goed bereide espresso koffie en zorgt voor het heerlijke geurige koffie aroma!  Er zijn verschillende soorten espresso koffie zoals Ristretto, Doppio en natuurlijk de Lungo. Bij espresso koffie worden eerst de bonen vers gemalen voor de koffie. Hoe fijner de molen is afgesteld hoe langer de zettijd is en daarmee wordt de extractie van de geur-en smaakstoffen bepaald en deze geven het gewenste eindresultaat.

 

Probeer eens onderstaande Espressobonen voor op je werk!

1899 Koffiebonen Medium Roast Fairtrade 1kg 1899 Koffiebonen Medium Roast Fairtrade1kg 1899 Koffiebonen…
€ 21,80
6x1 kg
Douwe Egberts Koffiebonen Medium Roast 6x1kg Douwe Egberts Koffiebonen Medium Roast Douwe Egberts…
€ 141,79
Ambachtelijk
1899 Koffiebonen Ambachtelijk medium roast 1kg 1899 Koffiebonen Ambachtelijk Medium Roast 1kg 1899…
€ 20,95
6x1 kg
Douwe Egberts Koffiebonen Extra Dark Roast 1kg Douwe Egberts Koffiebonen Extra Dark Roast Douwe Egberts…
€ 141,79

Instant koffie

Wij drinken graag een vers gezette kop koffie.  Maar we drinken net zo graag een cappuccino of een warme chocolademelk op het werk. Als je gebruik maakt van instant koffie is dat net even makkelijker en sneller dan het zetten van koffie. Heb je een korte pauze voor koffie? dan kan je van een koffiemachine met instantkoffie toch genieten van een heerlijke kop koffie of cappuccino. Instant of oploskoffie is een product wat je veel gemak oplevert door de korte zet-tijd van ongeveer 2-3 seconden bij het tappen van een kop koffie. Instant koffie wordt bereidt van verse koffie waar door middel van het vriesdroog proces water aan de koffie wordt onttrokken waarna de korrels pure koffie worden verpakt in eenheden van bijvoorbeeld 300 of 500 gram. Uit een verpakking van 300 gram halen we ongeveer 200 koppen koffie bij een dosering van 1,5 gram per kop. kijk in onze webshop voor ons assortiment instant koffie!

Bij het zetten van koffie komen veel aroma's vrij en bij het productieproces van instantkoffie wordt de koffie direct na het branden van de koffiebonen gezet en aansluitend wordt de koffie na het vriesdrogen verpakt. Hierdoor blijven veel krachtige aroma's bewaard en dat proef je! Kortom; met instant koffie heb je de beschikking over een heerlijke kop koffie, een kan koffie of een heerlijke cappuccino. Kantineenzo.nl heeft veel verschillende soorten en melanges instant koffie in de webshop, kijk eens bij de instant koffie pagina voor de verschillende merken en soorten.

 

Probeer eens onderstaande instantkoffie voor het bereiden van heerlijke koffie of cappuccino!

Douwe Egberts Classic instant koffie 300 gram Douwe Egberts Classic Instant Koffie 300 gram Douwe Egberts…
€ 23,19
Nieuw!
1899 Instant Barista Biologisch Fairtrade 300 gram 1899 Instant Barista Biologisch Fairtrade koffie 1899…
€ 20,89
Douwe Egberts Instant Good Origin koffie 300 gram Douwe Egberts Instant Good Origin koffie 300 gram Douwe…
€ 23,25
1899 Classic UTZ instant koffie 1899 Classic UTZ instant koffie 1899 Classic UTZ instant…
€ 15,09

Cafitesse koffie op het werk

Het unieke koffieconcept van Douwe Egberts. Cafitesse koffie op het werk staat voor constante kwaliteit gekoppeld aan snelheid en capaciteit. Kantineenzo.nl verkoopt het Cafitesse koffie assortiment in de beide Bag In Box verpakkingen van 2 - en 1,25 liter. Cafitesse koffie wordt standaard per tray van 2 eenheden geleverd. Je ziet dan ook bij Kantineenzo.nl in de winkel de aanduiding 2x1,25 liter en 2x2 liter. Waarom is het een uniek koffieconcept? Douwe Egberts heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de kwaliteit van Cafitesse koffie. Het productie proces is zeer modern en het echt unieke hiervan is dat men tijdens het gehele productie proces de echte koffie smaak en koffie aroma's weet te behouden voor het eindproduct. Wanneer je kiest voor Cafitesse koffie kies je voor verse koffie! Daarbij is het gebruik van de Bag In Box verpakking een voordeel bij het vullen van de Cafitesse koffiemachine. Het lege pak gaat er gemakkelijk uit en in een handomdraai heb je met een nieuw vol pak de machine weer gevuld met een 1,25 liter pak, goed voor ongeveer 240 kopjes koffie of met een 2 liter pak, goed voor ongeveer 380 kopjes koffie! Belangrijk is om te weten dat bij het gebruik van Cafitesse koffie de machine geen afval geeft. Dat is even makkelijk schoonmaken zeg!

Cafitesse koffie of Cappuccino 

Melk voor Cappuccino. Het Cafitesse concept gebruikt hiervoor topkwaliteit melk met de naam Cafitesse Café Milc. Dit is verkrijgbaar in 2 verpakkingen: 0,75 liter voor gebruik in de Cafitesse Compact koffiemachines en in 2 liter voor bijvoorbeeld gebruik in de Cafitesse Excellence+ koffiemachine. Deze verse Cafitesse melk wordt in de Cafitesse koffiemachine niet door stoom geschuimd maar door het gebruik van een uniek mixer systeem. Met dit systeem wordt de melk fantastisch geschuimd voor heerlijk romige schuimlaag op je Cappuccino! Kortom Cafitesse is een goede oplossing voor koffie op je werk!

Koffiemachines, nieuw & tweedehands bij kantine & Zo!

Voor goede koffie op het werk heb je een goede koffiemachine nodig, Kantine & Zo heeft een groot assortiment koffiemachines, en ook goede tweedehands koffiemachines, kijk eens bij de tweedehands Douwe Egberts Cafitesse koffiemachines, nu met 6 maanden Kantine & Zo garantie!

Cafitesse!
Cafitesse Excellence Compact Black Fixed Cafitesse Excellence Compact Black Fixed Cafitesse…
€ 1.595,00
Cafitesse!
Cafitesse Excellence Compact Touch Instant Cafitesse Excellence Compact Touch Instant Cafitesse…
€ 2.449,00
Occasion
Douwe Egberts Cafitesse Compact Black Watertank Occasion Douwe Egberts Cafitesse Compact Black Watertank Occasion…
€ 575,00
Occasion
Douwe Egberts Cafitesse OMNI Occasion Douwe Egberts Cafitesse OMNI Occasion Douwe Egberts…
€ 1.095,00

 

Ontbreekt er iets in het assortiment of heb je een vraag? 

Neem dan contact op met onze koffiespecialisten, zij helpen je graag verder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de allerbeste koffie op je werk! 

 

                                         

 

 

 


 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.