Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Douwe Egberts Promesso Milc 1x0,75 liter

€ 6,50 (exclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 133012
Bruto gewicht 0,80 Kg
Omschrijving

Promesso Milc. Inhoud 0,75 liter 
Alleen geschikt voor de Promesso machines
Bewaren bij kamertemperatuur!

 

Graag willen wij de aandacht vestigen op de optimale bewaaromstandigheden voor het product Café Milc, dat wordt gebruikt in de Promesso-machines. Promesso Milc is vergelijkbaar met houdbare melk uit de supermarkt, en moet net als de houdbare melk worden bewaard bij kamertemperatuur: tussen de 10 °C en 25 °C. Dit betekent dat Promesso Milc niet (langer dan 5 dagen) moet worden bewaard in de koelkast en nooit moet worden bewaard in de diepvries!

Als dat wel gebeurt, kunnen er problemen optreden bij het doseren van de melk nadat deze in de machine is geplaatst. Na opening van het pak Promesso Milc werkt uw Promesso-machine net als een koelkast en wordt het pak Promesso Milc koel gehouden. De Promesso-machines hebben echter wel een beperkt koelvermogen. Daarom adviseren wij om de machine een beetje te helpen en het pak voor te koelen in de koelkast voordat u het in de machine plaatst (ongeveer 24 uur).

Promesso Milc is speciaal ontwikkeld om het beste in Promesso koffie naar voren te brengen. Het is de sleutel tot het creëren van een zachte, heerlijke cappuccino en alle andere koffiedranken met melk, die geserveerd worden met romig, verleidelijk melkschuim. Promesso Milc is gemaakt van 100% halfvolle melk met een volle, natuurlijke smaak die de Promesso drink ervaring verhoogt.