Geen producten (0)
Bestelartikel
Douwe Egberts Cafitesse automaat Excellence Compact
 

DE Excellence Compact

€ 3.799,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

DE Excellence Compact Koffie automaat

 

Perfecte kwaliteit

Met de DE Excellence Compact kiest u voor koffie van constant hoge kwaliteit. De allernieuwste innovatieve technologie zorgt voor een heerlijke kop koffie met mooie crema laag en een perfecte cappuccino of latte macchiato voorzien van heerlijk romige melk en melkschuim. Kies bij de Cafitesse Excellence Compact voor één van de heerlijke Douwe Egberts Cafitesse melanges, bijvoorbeeld Dark Excellence. Een krachtige, aromatische, volle 100% Arabica koffie.

Overheerlijke variaties

Cafitesse Excellence Compact serveert een brede selectie aan koffie variaties en andere warme dranken. Elk kopje koffie is eenvoudig te maken, en door middel van hoeveelheid en sterkte perfect aan te passen aan ieders persoonlijke smaakvoorkeur. Of u nu kiest voor een volle espresso, een rijke cappuccino, romige latte macchiato, warme chocolademelk of een van de vele andere heerlijke variaties.

Zorgeloos gemak

Het gemak van simpele, intuïtieve bediening in combinatie met minimaal onderhoud maakt Cafitesse Excellence Compact heel gemakkelijk in het gebruik. Het bijvullen van de ingrediënten is kinderspel en schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest; het kost nog geen 10 minuten tijd per week. De koffiemachine kan tot maar liefst 140 heerlijke drankjes per uur serveren. Een optionele watertank maakt het bovendien mogelijk om de koffiemachine overal te plaatsen, ook waar er geen wateraansluiting is.

Specificaties van DE Excellence Compact

Variatiemogelijkheden Espresso
Cappuccino
Café crème
Koffie Verkeerd
Decafeïne
Latte macchiato
Heet water
Koffie
Chocolade
Choco de luxe
Melkschuim
Bevat Koffie: 1,25 Liter
Melk: 0,75 Liter
Uurcapaciteit 150
Stroom Netstroom
Afmetingen 700 x 500 x 470 mm
Water toevoer Ja
Toepassing Lobby of receptie
Kleine winkel of snackbar
Werkvloer
Vergaderzaal
Koffiecorner
Kantoor
Uitgiftesnelheid 17 sec/kop
Aantal gebruikers Gemiddeld aantal gebruikers

Getoonde prijs is de nieuwprijs exclusief installatie en verwijderingsbijdrage. Wij leveren ook dealer onderhouden occasions uit voorraad. Neemt  u voor meer informatie/totaalprijs contact met ons op. +31-524-512703