Krokante koek en zacht van binnen met authentieke speculaaskruiden.
Vondelkoeken is een overheerlijke zachte koek met een krokante buitenkant en unieke smaak. Vondelkoeken zijn ervaren koekenbakkers met passie voor deze typische nederlandse koek. Onze naam vindt zijn oorsprong in Deventer, het adres waar bakkerij Frans Rhuhof zat in de jaren '70 aan de Joost van Vondellaan.
Ambachtelijk gemaakt met de allerbeste ingredienten:
tarwebloem,water, 0,02%gejodeerd zout, suiker, 100%roomboter, speculaaskruiden, gedopte en geblancheerde pitten van de amandelvrucht(Amygdalus communisL) Machinaal in twee helften gespleten, gedopte naturelpitten van de amandelvrucht ( Amygdalus communisL) sukade (gekonfijte cedarappelschil) in blokjes
voedingswaarde per portie 63 gram(koek in 4 stukken)
Energie (kcal) 316 1322 Kjoule
Vetten 13,9 g
Waarvan verzadigd vet 6,9 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigd vet 4,7g
Waarvan meervoudig onverzadigd vet 1,3 g
Cholesterol 15,8mg
Koolhydraten 44,1g
waarvan suikers 22,1 g
Voedingsvezels 0,9 g
Zout 0,005g
40 x 250 gram
Allergenen:het product bevat lactose,melk, lactoproteïne en wordt verwerkt waar ook noten worden gebruikt.
© 2021 www.kantineenzo.nl - Powered by Shoppagina.nl