Geen producten (0)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopje koffie doen?

Een goede werkdag begint met een lekkere kop koffie! Er is altijd wel een koffiemoment om bijvoorbeeld gewoon even bij te praten. Koffie verbindt en brengt mensen samen. Een goede kop koffie geeft ook energie. ‘s Morgens aan het begin van je werkdag of ’s middags even tussendoor. Eigenlijk op ieder moment van de dag, want goede koffie smaakt altijd. Koffie ontstaat door het vakkundig melangeren van koffiebonen van verschillende oorsprong. Elk land en plantage levert zijn eigen smaakvariant waarvan smaak en eigenschappen worden gecombineerd in het melange. Wij koffiedrinkers waarderen een constante kwaliteit en daaraan herken je ook het vakmanschap van de koffiebrander. Wil je heerlijke koffie op het werk? of drink je liever thee in plaats van koffie op je werk?  Geen probleem want wij van Kantineenzo.nl hebben alle warme dranken voor op je werk in onze webshop beschikbaar! Als je thuis ook graag de goede koffie drinkt, dan kan je deze koffie natuurlijk ook bij ons bestellen! 

Graag vertellen we je meer over koffie, want wij beginnen de dag met een goede kop koffie en vertellen je graag alles over de lekkerste koffie! 

 

 
 

 

 

Een paar feitjes over koffie:

  • Gemiddeld drinken we per Nederlander zo’n 150 liter koffie per jaar.
  • Tijdens het branden van koffiebonen komen er meer dan 800 geur- en smaakstoffen vrij. Het is de manier van branden die mede zorgt voor het eigen karakter van elke koffie.
  • Werknemers stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de koffie op het werk. De belangrijkste criteria zijn smaak, geur en de hoe de koffie eruit ziet.

 

Douwe Egberts Cafitesse Medium Roast 2x1,25 liter Douwe Egberts Cafitesse Medium Roast 2x1,25 liter Douwe…
€ 88,29
Nieuw!
1899 Espressobonen Medium Roast Fairtrade 1kg 1899 Espressobonen Medium Roast Fairtrade1kg 1899…
€ 18,15
500 gram
Kantine&Zo No1 Instant koffie Kantine&Zo No1 Instant koffie Kantine &Zo No1…
€ 17,41

 


 

Welke Koffie op je werk?

Dat is voor ons de belangrijkste vraag en daar hebben wij van Kantineenzo.nl wel een antwoord op. Heb je snel en veel koffie nodig? of wil je graag kop voor kop verse koffie of cappuccino zetten? Het feit is dat we elke dag en het liefst op ieder moment van de dag een heerlijk kopje koffie willen drinken op het werk. Daar hebben wij de koffiemachines en de koffie melanges voor geselecteerd in onze online shop!

Maar hoe regel je dat nu goed in voor je collega’s en/of gasten? Wat komt er allemaal bij kijken om elke dag weer zorgeloos te kunnen genieten van een kopje koffie op het werk? We beginnen met het inventariseren van het totaal aantal dagelijkse gebruikers. Hoeveel personen maken dagelijks gebruik van de koffie- en thee voorzieningen? Met dat aantal berekenen we de capaciteit aan totale warme dranken per dag en vervolgens rekenen we hiermee ook de capaciteit per uur voor je uit. Met deze getallen weten we precies welke koffiemachines we kunnen adviseren aan je. Dan weet je dat de machine altijd voldoende koffie en thee kan afgeven en iedereen op het gewenste moment kan genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Daarna gaan we samen de verschillende zet-methodes doornemen om te bepalen welke koffie voor jouw situatie de meest geschikte is. We kijken naar zet-tijd per kopje of je ook kannen koffie wil gebruiken en natuurlijk naar de koffiekaart die je wil aanbieden. Als we dit helder hebben samengevat, gaan we kijken naar de koffiemerken en koffiesoorten die hiervoor geschikt zijn. We kunnen dan de optimale combinatie van koffiemachines en koffie aan je presenteren en op basis hiervan geven we een prijsindicatie aan je af voor de koffievoorziening en de prijs per kopje koffie.

Koffie is persoonlijk en de smaak van de koffie is natuurlijk het meest belangrijk. Dat wil je natuurlijk samen met je collega’s zeker weten. ”Hebben we een goede koffie op het werk?” Vraag het aan onze koffiespecialisten  en we brengen graag een persoonlijk koffieadvies aan je uit!

 


 

 

Koekje bij de koffie? 

Hoppe Natuurlijk Lekker Hoppe Natuurlijk Lekker Met Natuurlijk Lekker introduceert…
€ 17,95
Hoppe Lekker BIO Koekjesmix Hoppe Lekker BIO Koekjesmix Hoppe Lekker BIO Koekjesmix is…
€ 18,85
Hoppe Stroopwafels mini Hoppe Stroopwafels mini Hoppe Stroopwafel mini. Een…
€ 20,79
Royal Speculoos Van Crombruggen Royal Speculoos. Heerlijke koekjes voor bij…
€ 11,25


 

Koffiemachines op het werk

Kantineenzo.nl heeft voor de verschillende koffiesystemen een assortiment koffiemachines.Van de voordelige snelfilter koffiezetsystemen zoals de Animo Excelso in de glas- en thermoskan uitvoering tot een echte volautomatische espresso koffiemachine zoals de Bravilor Sego. Ons koffiemachine assortiment is geschikt voor op kantoor, dus zoek je een koffiemachine voor op het werk? Of voor in een kantine? Kijk dan eens bij ons koffiemachines assortiment. Welke machine is het belangrijkste op kantoor? De koffiemachine! Dat horen we vaak van onze klanten: ''de koffiemachine mag niet stilstaan hoor!'' 

Om die reden helpen we je graag met het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor. Zodra we de nieuwe koffiemachine hebben geleverd en geplaatst voor je, wil je op elk moment van de werkdag genieten van een heerlijke kop koffie. Neem gerust contact met ons op voor een koffieadvies op maat. Vaak is een proefplaatsing mogelijk om samen met je collega's de nieuwe koffiemachine op smaak en mogelijkheden te beoordelen. Dan maak je altijd de juiste keuze samen met één van onze koffiespecialisten!

Koffiemachine voor op kantoor

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor op kantoor?  Wanneer kies je nu de juiste koffiemachine voor op kantoor? Welke koffie drink je het liefts op je werk? Wil je een cappuccino met verse melk? zo zijn er vele zaken waar je rekening mee wil houden zodat iedereen zijn of haar favoriete koffie kan drinken op het werk. Kies je bijvoorbeeld voor een espresso koffiemachine, dan worden voor elke kop koffie de koffiebonen vers gemalen en direct na het malen wordt de koffie vers gezet. Hierdoor geniet je van een heerlijke verse koffie! Drink je graag samen met je collega's tegelijkertijd een kop koffie of thee? dan is misschien een Cafitesse koffiemachine een goede keuze, daarmee zet je snel en gemakkelijk vele koppen koffie!

 

 

Welke koffiemachine op kantoor?

Dat wordt ons dagelijks vaak gevraagd, welke koffiemachine past nu het beste bij ons op kantoor? Wij van Kantineenzo.nl geven je hier graag advies over. We stellen je altijd een aantal vragen om samen de juiste keuze in het advies voor de koffiemachine op kantoor te maken. Het gaat erom dat we natuurlijk graag aan alle wensen willen voldoen en als het gaat om koffie, dan kan je kiezen uit veel verschillende mogelijkheden en vele koffiesoorten en smaken! Ben je op zoek naar een koffiemachine? vraag dan je collega's eens welke koffie ze graag drinken en maak daarop dan je keuze voor de juiste koffiemachine voor op kantoor. Vaak wordt gezocht naar een koffiemachine voor kleine bedrijven. Ben je met minder dan 35 collega's op het werk? Dan kan je kiezen uit koffiemachines die hiervoor geschikt zijn. Wij geven dat aan in de informatie op de pagina van de koffiemachine en hiermee weet je dat er voldoende capaciteit is voor het zetten van een heerlijke kop koffie op kantoor en voor iedereen!

Belangrijk is het goed verzorgen van de koffiemachine. Deze kan je het beste op dagelijkse basis schoonmaken en bijvullen en  één maal per week een uitgebreide schoonmaak geven. De machineleverancier heeft hier ook een duidelijk instructie op en onze monteur zal bij het plaatsen van de machine deze instructie ook met je doornemen. Wij begrijpen dat je niet altijd voldoende gelegenheid hebt om alle dagen bezig te zijn met het verzorgen en reinigen van je koffiemachine. Ook wil je op elk moment van de dag kunnen beschikken over een kopje koffie of thee. Wij bieden daarom het Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact koffiemachine assortiment. Je koopt voordelig de koffiemachine die doet waar deze voor gemaakt is: koffie zetten! met het unieke Cafitesse systeem heb je een koffiemachine waar je bijna niet naar hoeft om te kijken als het gaat om het verzorgen en het schoonmaken. Met het Bag in Box systeem heb je snel en gemakkelijk de machine weer bijgevuld en hoef je ook geen bewegende delen schoon te maken. Deze heeft deze Cafitesse koffiemachine eigenlijk niet!

 

 

Incl. afleveren!
Douwe Egberts Espresso Koro 2.0 Douwe Egberts Espresso Koro 2.0 Geniet van een heerlijke…
€ 1.658,00 € 1.575,10
Incl. afleveren!
Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact Touch Standaard Cafitesse Excellence Compact Touch Standaard Douwe Egberts…
€ 1.987,00 € 1.785,00
Incl. afleveren
Animo OptiVend 21s NG Animo Optivend 21s NG Duurzame en gebruiksvriendelijke…
€ 1.494,00 € 1.344,60
Douwe Egberts Fresh Brew Omni S Fresh Brew Omni S De Douwe Egberts Fresh Brew Omni S…
€ 2.479,00 € 2.294,50

 

 


 

Koffie op je werk

Een goede kop koffie geeft je energie. ‘s Morgens aan het begin van de werkdag en ’s middags. Eigenlijk op ieder moment van de dag, want goede koffie smaakt altijd. Ben je op zoek naar goede koffie voor op je werk? Op kantineenzo.nl hebben we alles  online beschikbaar voor heerlijke en goede koffie op het werk! Ben je op zoek naar een koffiemachine of wil je koffie voor op het werk online bestellen? Dat kan bij ons gemakkelijk en snel! Zelfs de technische service verzorgen we graag als je de koffiemachine bij Kantineenzo.nl hebt gekocht! Ben je op zoek naar een (h)eerlijke en duurzame koffie op het werk? dan hebben wij hiervoor Douwe Egberts Fairtrade espressobonen of kijk eens bij onze 1899 Espresso koffie voor de Biologische koffiebonen.

Koffie op het werk

In onze online shop vind je informatie over de verschillende koffieconcepten voor een optimale koffiebeleving op kantoor en op de werkvloer. Vandaag de dag wordt er veel gekozen voor een espresso koffievoorziening, maar ook is een instant of Cafitesse koffiemachine de juiste oplossing voor op kantoor of in de kantine. Ook een duurzame koffie en koffievoorziening wordt steeds belangrijker. Koffiebonen met het BIO, UTZ of Fairtrade keurmerk en in combinatie met een energiezuinig koffiemachine bijvoorbeeld. Wij van kantine&Zo.nl nemen je graag mee in de wereld van koffie! Wil je meer weten, of wil je een koffieadvies op maat? Neem dan contact met ons op, want onze koffiespecialisten staan graag voor je klaar! Wil je direct bestellen?, dat kan natuurlijk altijd in onze webshop.

 


 

 Espresso koffie op je werk - Kantineenzo.nl

 

Hoe herken je een espresso koffie?

Vers gezette espresso koffie herken je aan een mooie cremalaag, espresso komt voort uit Italië. Bij het maken van een espresso wordt de koffie onder hoge druk gezet. Door het zetten onder deze hoge druk van ongeveer 8-9 bar onstaat er een natuurlijke cremalaag op de koffie, deze wordt gevormd door de vers gemalen koffiebonen en is het bewijs van een goed bereide espresso koffie en zorgt voor het heerlijke geurige koffie aroma!  Er zijn verschillende soorten espresso koffie zoals Ristretto, Doppio en natuurlijk de Lungo. Bij espresso koffie worden eerst de bonen vers gemalen voor de koffie. Hoe fijner de molen is afgesteld hoe langer de zettijd is en daarmee wordt de extractie van de geur-en smaakstoffen bepaald en deze geven het gewenste eindresultaat.

 

Probeer eens onderstaande Espressobonen voor op je werk!

Nieuw!
1899 Espressobonen Medium Roast Fairtrade 1kg 1899 Espressobonen Medium Roast Fairtrade1kg 1899…
€ 18,15
1 kg
Douwe Egberts Espressobonen Medium Roast 1kg Douwe Egberts Espressobonen Medium Roast Douwe Egberts…
€ 19,79
1 kg
Cafe Intencion Ecologico Espressobonen 1kg Cafe Intencion Ecologico Espressobonen 1kg Cafe Intencion…
€ 11,80
Aanbevolen!
Kantine&Zo Espressobonen Kantine&Zo Espressobonen Kantine&Zo Espresso bonen…
€ 12,89

 

 


 

Instant koffie

Snel, gemakkelijk én veel variatie!

Wij drinken graag een vers gezette kop koffie.  Maar we drinken net zo graag een cappuccino of een warme chocolademelk op het werk. Als je gebruik maakt van instant koffie is dat net even makkelijker en sneller dan het zetten van koffie. Heb je een korte pauze voor koffie? dan kan je van een koffiemachine met instantkoffie toch genieten van een heerlijke kop koffie of cappuccino. Instant of oploskoffie is een product wat je veel gemak oplevert door de korte zet-tijd van ongeveer 2-3 seconden bij het tappen van een kop koffie. Instant koffie wordt bereidt van verse koffie waar door middel van het vriesdroog proces water aan de koffie wordt onttrokken waarna de korrels pure koffie worden verpakt in eenheden van bijvoorbeeld 300 of 500 gram. Uit een verpakking van 300 gram halen we ongeveer 200 koppen koffie bij een dosering van 1,5 gram per kop. kijk in onze webshop voor ons assortiment instant koffie!

Bij het zetten van koffie komen veel aroma's vrij en bij het productieproces van instantkoffie wordt de koffie direct na het branden van de koffiebonen gezet en aansluitend wordt de koffie na het vriesdrogen verpakt. Hierdoor blijven veel krachtige aroma's bewaard en dat proef je! Kortom; met instant koffie heb je de beschikking over een heerlijke kop koffie, een kan koffie of een heerlijke cappuccino. Kantineenzo.nl heeft veel verschillende soorten en melanges instant koffie in de webshop, kijk eens bij de instant koffie pagina voor de verschillende merken en soorten.

 

 

Probeer eens onderstaande instantkoffie voor het bereiden van heerlijke koffie of cappuccino!

Douwe Egberts Classic instant Douwe Egberts Classic Instant Koffie Douwe Egberts Classic…
€ 18,57
Nieuw!
1899 Instant Barista Biologisch Fairtrade 300 gram 1899 Instant Barista Biologisch Fairtrade koffie 1899…
€ 19,15
Douwe Egberts Instant Good Origin 300 gram Douwe Egberts Instant Good Origin 300 gram Douwe Egberts…
€ 18,57
500 gram
Kantine&Zo No1 Instant koffie Kantine&Zo No1 Instant koffie Kantine &Zo No1…
€ 17,41

 


 

Cafitesse koffie

Uniek koffieconcept

Het unieke koffieconcept van Douwe Egberts. Cafitesse koffie staat voor constante kwaliteit gekoppeld aan snelheid en capaciteit. Kantineenzo.nl verkoopt het Cafitesse koffie assortiment in de beide Bag In Box verpakkingen van 2 - en 1,25 liter. Cafitesse koffie wordt standaard per tray van 2 eenheden geleverd. Je ziet dan ook bij Kantineenzo.nl in de winkel de aanduiding 2x1,25 liter en 2x2 liter. Waarom is het een uniek koffieconcept? Douwe Egberts heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de kwaliteit van Cafitesse koffie. Het productie proces is zeer modern en het echt unieke hiervan is dat men tijdens het gehele productie proces de echte koffie smaak en koffie aroma's weet te behouden voor het eindproduct. Wanneer je kiest voor Cafitesse koffie kies je voor verse koffie! Daarbij is het gebruik van de Bag In Box verpakking een voordeel bij het vullen van de Cafitesse koffiemachine. Het lege pak gaat er gemakkelijk uit en in een handomdraai heb je met een nieuw vol pak de machine weer gevuld met een 1,25 liter pak, goed voor ongeveer 240 kopjes koffie of met een 2 liter pak, goed voor ongeveer 380 kopjes koffie! Belangrijk is om te weten dat bij het gebruik van Cafitesse koffie de machine geen afval geeft. Dat is even makkelijk schoonmaken zeg!

Cafitesse koffie of Cappuccino

Melk voor Cappuccino. Het Cafitesse concept gebruikt hiervoor topkwaliteit melk met de naam Cafitesse Café Milc. Dit is verkrijgbaar in 2 verpakkingen: 0,75 liter voor gebruik in de Cafitesse Compact koffiemachines en in 2 liter voor bijvoorbeeld gebruik in de Cafitesse Excellence+ koffiemachine. Deze verse Cafitesse melk wordt in de Cafitesse koffiemachine niet door stoom geschuimd maar door het gebruik van een uniek mixer systeem. Met dit systeem wordt de melk fantastisch geschuimd voor heerlijk romige schuimlaag op je Cappuccino!

 

Probeer eens onderstaande Cafitesse koffie van Douwe Egberts!

 

Douwe Egberts Cafitesse Classic Roast 2x1,25 liter Douwe Egberts Cafitesse Classic Roast 2x1,25 liter Douwe…
€ 92,82
Douwe Egberts Cafitesse Strong Roast 2x1,25 liter Douwe Egberts Cafitesse Strong Roast 2x1,25 liter Douwe…
€ 84,83
Douwe Egberts Cafitesse Delicate Roast 2x1,25 liter Douwe Egberts Cafitesse Delicate Roast 2x1,25 liter Douwe…
€ 80,79
Douwe Egberts Cafitesse Intense Roast 2x1,25 liter Douwe Egberts Cafitesse Intense Roast 2x1,25 liter Douwe…
€ 93,12

 

 

 


 

Chocolademelk

Chocolademelk maak je net zo makkelijk en snel met Cafitesse Cacao Fantasy. Dit is een heerlijke romige cacao en de perfecte basis voor een heerlijke kop warme romige chocolademelk. Heb je genoeg koffie gedronken of ben je toe aan wat anders? dan kun je met Cafitesse ook een heerlijke variatie maken met Chocolademelk!

 

 


Ontbreekt er iets in het assortiment of heb je een vraag? 

Neem dan contact op met onze koffiespecialisten, zij helpen je graag verder. Of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

                                         

 

 


 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.